Arsip untuk Februari, 2009



Akhirnya, Ditendang Juga…

Felipao di Chelsea
4-4-2 atau 4-2-3-1 kenapa sih?!? 👿

SCOLARI DISMISSED
Posted on: Mon 09 Feb 2009

Luiz Felipe Scolari has been dismissed as manager of Chelsea Football Club today (Monday) with immediate effect.

The Chelsea board would like to place on record our gratitude for his time as manager.

Felipe has brought many positives to the club since he joined and we all feel a sense of sadness that our relationship has ended so soon.

Unfortunately the results and performances of the team appeared to be deteriorating at a key time in the season.

In order to maintain a challenge for the trophies we are still competing for we felt the only option was to make the change now.

The search for a new manager has already started and we hope to have someone in place as soon as possible.

While that continues Assistant Coach Ray Wilkins will take charge of the team on a temporary basis.

Setelah tujuh bulan menjabat sebagai manajer sepakbola termahal di dunia dengan gaji 6.25 juta pounds/tahun, akhirnya Luiz Felipe Scolari dipecat juga dari kedudukannya sebagai pelatih Chelsea oleh klub.

Keep on reading!

Kuliah sejarah di ynetnews

wasserman

I continually struggle to find any justification by Israel for its illegal and immoral campaign against the Palestinians. Please correct me if I am wrong but I thought every refugee had the right to return to their homes. Why should the Palestinians be denied this right by the international community? Israeli governments continually state that it is their home land but if one were to only look at maps of the region dating back 60 or 40 years one would see a different picture. The victor always chooses his own history but while Palestine was under British rule we did state that no other foreign nation would rule them. Tired of the Second World War Britain did not have the will or strength to fight for Palestinian rights against the insurgence of fleeing Jews. One has to remember that it was not the Palestinians who persecuted the Jews that triggered the exodus from Europe but us in Europe. now it is they that suffer.

Stella Goodwin , UK (02.05.09)

Ternyata, kesesatan sejarah itu bukan cuma di negara ini! 😆

Siang tadi (8/2) blogwalking ke rumah Irene Yuan, kawan blogger di AS sana. Karena memang akhir-akhir ini malas nonton TV & baca koran (sedang kena virus prokrastinasi), saya jadi tak apdet kalau ada peristiwa pelemparan sepatu terhadap dubes Israel di Swedia, seperti yang ditulis Irene.
Tertarik dengan berita yang lebih lengkap, saya menuju ke ynetnews, situs berita Israel tuk membaca artikelnya. Seperti blog, dibagian bawah artikel ada kolom komen (talkbacks) yang tentunya juga saya baca (karena gak sampai ratusan), dan sampailah pada komen #13 yang saya kutip diatas.

Yahahaha! 😆
(lagi-lagi) saya ketawa sendiri!

Keep on reading!

My slow rock files [2] Support for lambrtz

Belum sampai seminggu kawan saya lambrtz berkomentar: “Lagi dong, masa cuma 2…” saat saya posting 2 lagu isi arsip slow rock saya, eh, kemarin beliau malah full hiatus… 😐

Yah, kelihatannya sih urusan akademik, scientific research atau semacamnya gitu. Kami doakan deh, bro.
Nah, berhubung google reader beliau tetap aktif, saya penuhi saja rikuez beliau disini, posting beberapa lagu-lagu pilihan saya yang kiranya bisa dimainkan selama hiatus, sekaligus dukungan saya buat studinya. Semoga menghibur & memotivasi..

Klip #1, “Without You”, dari salah satu band rock paling kacaw di dunia, Motley Crue. Lagu ini diambil dari album kelima mereka; Dr Feelgood.

Def Leppard, raksasa rock 80an asal Inggris dengan “Goodbye”, dari album Euphoria, saya pajang sebagai klip #2.

Keep on reading!


JenSen99 is

I got a heart full of pain, head full of stress, handfull of anger, held in my chest. And everything left’s a waste of time~
Februari 2009
M S S R K J S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Arsip

Lapak Berkicau

Follow me on Twitter